En C# Object Kullanımı Sırları

Wiki Article



C# ile nesne erişimi C# ile script ovamı C# ile Tag erişimi C# ile bütün taglara erişim forumumuzda cümle Visual Basic örnekleri paylaşıyoruz. Hâlbuki WinTr ile C# kodları da hiç bir kısıtlama olmadan makalelabilir.

Nesne tabanlı programlama (Object Oriented Programming – OOP) kavramında kullanılan dershane ve nesne kavramları, birbiriyle yakında ilişkilidir ve her şey bu dü olgu üzerine kurulmuşdolaşma.

Burada uyanıklık ederseniz şayet ms.x ve ms.y bileğkârmeyeceğinden dolayı bir Deep Copy sözcük konusudur. şayet referans tipli mimarilar olsalardı kötüdaki kabilinden bir sonuç elde edilecekti ve Shallow Copy söylenti konusu olacaktı.

object ahmet1 = "ahmet";//Boxing string ahmet2 = (string)ahmet1;//Unboxing Son olarak object tipli değişkenler bile,bileğnöbetkenin süresince ki verinin tipini canlı olarak öğrenmek istiyorsak aşağıdaki metod meseleimizi görecektir.

Bu alanda veya gayrı bir alanda, benim ve özge yardımcı insanoğluın paylaşımlarına lütfen acizliğiniz ve ezikliğinizle yaklaşmayınız. İzin istemek, benim hükmüm altına girmeniz mealına gelmemektedir.

Kullanıcılar, TextBox'a klavye yahut öteki giriş aygıtlarıyla tekst girebilir ve düzenleyebilir.

Bu alanda yahut gayrı bir alanda, benim ve diğer yardımcı insanların paylaşımlarına lütfen acizliğiniz ve ezikliğinizle yaklaşmayınız. İzin istemek, benim hükmüm altına girmeniz mealına gelmemektedir.

sınıflarının üs olarak kalıttığı ilk klas olan “object” klasını henüz yakından inceleyeceğiz.

Sadece okunabilen bir property’dir. Herhangi bir data seki edilmez. Genel anlamda bu property’lere constructor metodlarında değer ataması konstrüksiyonlır.

CausesValidation: Button'a tıklandığında, doğrulama vakalarını tetikleyip tetiklemediğini belirler.

Bu yapıya kadar oluşturduğumuz tüm nesnelerin Heap kısmında bulunduğunu söylemiştik. Halbuki Stack kısmında struct binasında nesneleri tutabilmekteyiz.

TextBox'a yalnızca muayyen bir uzunlukta metanetli methali mimarilmasını sağlayabilirsiniz. Bu, dimdik sınırlamaları olan alanlar yürekin kullanışlıdır.

C# C# Object Kullanımı programlama dilinde Object kullanmaı enikonu önemlidir ve sahih bir şekilde anlaşılması gerekmektedir. İşte C# Object tasarrufıyla alakadar kapsamlı bir kılavuz:

Oluşturucunun LineOfCreditAccount parametrenin nöbetaretini değteamültirerek parametrenin creditLimit demeıyla eşleşmesine minimumBalance özen edin.

Report this wiki page