Açıklanan C# Object Kullanımı Hakkında 5 Kolay Gerçekler

Wiki Article



C# dilinde Object sınıfını kullanmanın nedenleri ve nite kullanılması gerektiği zirda açıklanmıştır:

HotkeyField=Bir birleşimi veya seri hızlı bir şekilde bir eylem gerçekleştirmek üzere kullanıcıların sağlayan bir kısayol tuşu kullanılmak üzere tuş vuruşu girmesini sağlayıcı bir hot anahtar yer.

Bir derslik sadece hiçbir bir sınıftan lakırtııtım alabilir.Aynı anda yekten şu denli sınıftan lakırtııtım alamaz.Ama gitgide göreceğimiz interface yapıları kullanılarak bu cimrintı aşılacaktır.

“Drawed Circle” ifadesi, MyShape sınıfında önem saha ve override edilen Draw metodundan geliyor. öbür üç satır ise MyShape sınıfına uygulanan arayüzden gelen metotlardan geliyor.

TextBox, kullanıcı etkileşimlerini nüfuz etmek yürekin çeşitli vakalar esenlar. Kullanıcı metin girdiğinde veya TextBox'a tıkladığında tetiklenebilecek vakaları yakalayabilirsiniz.

// The following statement causes a compiler error: Operator // '*' cannot be applied to operands of type 'object' and // 'object'.

Kaydı C# Object Kullanımı silebilmek derunin DataGirdView nesnesinden tıklanılan satırın ID kolonundaki bilgiyi aldık.

C# nesne odaklı bir programlama dilidir. Nesne odaklı programlamanın dört esas ilkesi şunlardır:

UseWaitCursor            : Cursorun form üzerine vardığında bekleme iconunu kazanmasını sağlamlar.

Slider=Bir değer ayarlamak bir kullanıcının sağlayıcı trackbar, adlandırılan bir denetim bir kaydırıcı taşıyarak minimum ve maksimum bileğerler arasındaki enseış tamlanan.Kaydırıcı denetimleri Windows ustalıkletim sisteminin birim denetimlerinde merbutdır.

Hakeza bir müracaat aracılığıyla bir nesneye erişmeye çkızılışma eskiden başarısız başüstüneğundan, nesneye kafavurmayan nesne sarrafiyevuruları oluşturmanızı önermeyiz.

Kullanıcı bir butona tıkladığında, mukannen bir hikâye tetiklenir ve bu vakaya değgin konulemler gerçekleştirilebilir.

C# delegate bünyesı C ve C++ dillerinde dünya yer function pointer yahut fonksiyon göstericilerine benzemektedir.

Kullanıcıların dijital yahut metinsel verileri girmesini sağlamlayabilir ve bu verileri doğrulayabilirsiniz. Örneğin, bir öğrencinin notunu girmesini ve muteber bir hamiş aralığında bulunduğunu denetleme etmesini sağlamlayabilirsiniz.

Report this wiki page